Deze Hypnose thuissessies zijn speciaal gemaakt om in jouw vertrouwde omgeving aan je zelf te werken. Het is natuurlijk geen vervanging van jouw therapeut of behandelaar, het is een hele goede ondersteuning een zetje in je rug om de stap naar jou verandering te maken.

Wat is hypnose nu eigenlijk:

Hypnose is geen slaap en het is ook niet eng. Volgens Wikipedia pagina is het: Hypnose (uit het Grieks ὑπνος hupnos, slaap) is een kunstmatig opgewekte trance, gekenmerkt door verhoogde vatbaarheid voor suggestie.

In normaal Nederlands is het staat van zijn die net boven het slaapniveau zit, waar je heel prettig voelt en waar je open staat voor positieve suggesties (verandering).

Wat te doen voor een goede werking?

Wat bij deze oefening heel belangrijk is dat je de oefening regelmatig herhaalt. In de 1e 2 weken minimaal 4 keer per week en dan voor een periode van 3 maanden telkens eens per week. Merk je al eerder verschil op, super. Je mag dan nog een aantal keren doorgaan en stoppen. Merk je dat je het toch weer lastig is voor je. Begin dan weer met de oefening.

© Copyright 2017 - Stichting Anorexia Jongens