Stichting voor mannen en jongens met een eetstoornis

Samen staan we sterk!

STEUN ONS

De e-Health programma’s van Therapieland, online zorg ontwikkeld door professionals voor professionals

Therapieland maakt zorg toegankelijk en laagdrempelig voor iedereen. Samen met Anorexia Jongens hebben we 6 modules gekozen die jou helpen in je overwinning van je eetstoornis. Op deze pagina bieden we de 6 modules aan die speciaal voor jou geselecteerd zijn.


De selectie voor Anorexia Jongens

Emotie eten

Over het programma


Emotie eten is vaak een vorm van vermijding om nare gevoelens te verdoven. Worstel jij met eetbuien en wil je hier iets aan doen? In dit programma ga je hiermee aan de slag en leer je ‘mindful’ te eten. 

Eetstoornis - blik op de toekomst

Over het programma

In dit programma ga je met behulp van informatie, opdrachten en tips aan de slag om een plan van aanpak te maken voor de periode na je behandeling

Eetstoornissen - ondersteuning voor het hele gezin

Over het programma


Een eetstoornis kan veel invloed hebben op het gezin. Je vraagt je af hoe je je kind het beste kan ondersteunen. Misschien heb je vaker ruzie met je partner of voel je je schuldig tegenover je andere kinderen. 

Eetstoornissen - op de wachtlijst

Over het programma

Sta je op de wachtlijst voor de behandeling van je eetstoornis maar wil je toch zelf al aan de slag? Dan kun je aan de slag met dit programma.

Mindfulness

Over het programma

Mindfulness gaat over de vaardigheid om volledig je aandacht in het hier-en-nu te hebben, zonder dat je er een oordeel over hebt.

Zelfbeeld

Over het programma


In dit programma leer je meer over jouw zelfbeeld en hoe je dit beeld over jezelf kunt beïnvloeden.


De Visie van Therapieland

Door psychologische kennis vanuit de hele wereld begrijpelijk, toegankelijk en op het juiste moment beschikbaar te stellen voor iedereen, willen wij mensen het vermogen geven om veerkrachtig te leven.

Wij geloven in eigen regie van mensen: iedereen moet, met behulp van de juiste hulpmiddelen en vaardigheden, aan zijn eigen mentale gezondheid kunnen werken. Ondersteund door technologische ontwikkelingen zoals apps, online programma’s en Virtual Reality biedt Therapieland de hulp die hierbij nodig is.