Herken de signalen van jouw eetstoornis

Ben je er klaar mee? Met een leven waarin jouw eetstoornis alles bepalend is? Voor jou, maar ook voor iedereen om je heen? Wil je weer bevrijd zijn, blij zijn en gaan genieten van het leven? Maak de ‘online eetstoornis test’ en krijg het inzicht dat je nodig hebt.

Heb jij een eetstoornis?

De online test geeft jou inzicht en informatie. Na het invullen van de test krijg je direct een aantal tips die jou gaan helpen.

test-vrijheid

Jij wilt overzicht en controle

Wil jij aan de slag met een ervaringsdeskundige eetstoornis Coach? Anorexia Jongens werkt samen met coachingspraktijk Ron Meijering. Hij heeft voor 100 procent afgerekend met zijn eetstoornis. Nu staat hij klaar om voor jou hetzelfde te doen. Voor 100 procent. Klaar ermee. Streep eronder. Verder gaan. Vrijheid, genieten.

Wil je meer weten over wie die Ron Meijering is en wat hij voor je kan doen? Kijk dan op zijn website op de “Over Ron” pagina ronmeijering.nl

1. Krijg inzicht

Snap waar de behoefte vandaan komt. Zie het pad naar het einde van de tunnel.

2. Krijg controle

Doorbreek je patronen krijg weer grip op je situatie

3. Krijg vrijheid

Bevrijd van de pijn. De vrijheid om volop te leven.

Ron Meijering - Eetstoornis Coach

Plan hier je gratis intake met Ron Meijering

Hij is benieuwd waar je mee bezig bent, waar je tegenaan loopt en hoe hij  je kan helpen. Als je denkt dat dit je aanspreek, stuur ons dan de mail en we nemen contact met je op voor de gratis intake.