Single Blog

Hoe was de 1e open dag voor mannen bij het JIJ Huis?

Afgelopen zaterdag was de eerste Open dag voor jongens en mannen met een eetprobleem van Stichting JIJ! Wat was het een ontzettend mooie dag! Er zijn twee jonge mannen langsgekomen en zij zijn ook de gehele Open dag gebleven.

Door: Romy van Breda

De (h)erkenning in de ervaringsverhalen die zijn gedeeld was groot. We hebben gezellig thee/ koffie gedronken, gekletst en geluisterd met en naar elkaar. De openheid en eerlijkheid was zo fijn om te voelen en ondanks de zenuwen voelde iedereen zich op zijn gemak. We hopen dat deze middag ook informatief is geweest over op welke manier Stichting JIJ jongens/ mannen kan helpen in hun herstel.

Ook hopen wij dat bij de volgende Open dag er meer jongens/ mannen kunnen ervaren hoe het is om met ervaringsdeskundigen/ lotgenoten te kunnen praten. Wij hebben er een heel warm en fijn gevoel aan overgehouden!

Dit is ook tevens de reden waarom we zaterdag niet live zijn gegaan op onze Social media kanalen. We waren ontzettend blij en trots op hoe de dag is verlopen en we wilden voor de jonge mannen die aanwezig waren het graag daarbij laten. De drempel was hoog genoeg om langs te komen en we zijn trots dat deze mannen daar overheen zijn gestapt! 🙏🏼💪🏻

Mocht je zaterdag niet zijn geweest maar wil je toch nog graag een kijkje komen nemen bij Stichting JIJ? Of wil je meer informatie over het project jongens/ mannen met een eetprobleem? Stuur dan een mail naar info@stichting-jij.nl en dan nemen wij contact met je op!

Comments (0)

© Copyright 2017 - Stichting Anorexia Jongens