Single Blog

Eetstoornis, een ander geluid

Op dinsdagavond 2 juni a.s. kun je meedoen met een webinar van Loes Huijer met als onderwerp ‘Eetstoornis, een ander geluid’. Zij heeft deze avond Angela Mastwijk te gast die samen met haar dit webinar zal geven. De aanvang is 19.30 uur en de online bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur.

Het is die dag ‘World Eating Disorder Action Day’. Een mooie gelegenheid om een ander geluid te laten horen vinden wij beiden. Ze hebben namelijk allebei ervaring met een zoon die heeft geworsteld met een eetstoornis.  Twee moeders die dezelfde kijkrichting hebben en deze graag met jou willen delen. Niet omdat zij het beter weten, maar omdat zij gezien hebben dat er veel ruimte en wijsheid beschikbaar is voorbij alle angst die rondom het onderwerp eetstoornissen heerst. 

Dus heb je te maken hebben met een eetstoornis in welke vorm dan ook, zelf of als familielid, vriend(in) of behandelaar; voel je welkom om te komen luisteren en een ander geluid te horen. De uitnodiging is om los te laten wat je allemaal denkt te weten over dit onderwerp en met een ‘open mind’ te luisteren en te ontdekken wat er voor jou te ontdekken valt. Natuurlijk zijn ook je vragen welkom! 

Ze vragen een bijdrage van 12,50 euro per persoon. Hiervoor kun je deelnemen aan deze webinar, krijg je de opname toegestuurd na afloop zodat je e.e.a. nog eens rustig kunt terugluisteren en krijg je ook nog gratis het boek ‘Jongste zegt Nee’ (geschreven door Angela naar aanleiding van haar ervaring met haar zoon) toegestuurd. 

Om online mee te kunnen doen heb je een laptop, computer, tablet of smartphone nodig. Je kunt je aanmelden door een bericht te sturen naar: welkom@loescoacht3p.nl of naar 06-13477152. Je krijgt dan een link toegestuurd waarmee je kunt inloggen. 

Comments (0)

© Copyright 2017 - Stichting Anorexia Jongens