Heeft je kind een eetstoornis?

De online test geeft jou inzicht en informatie. Na het invullen van de test krijg je direct een aantal tips die jou zoon of dochter gaan helpen.

Heb jij een eetstoornis?

De online test geeft jou inzicht en informatie. Na het invullen van de test krijg je direct een aantal tips die jou gaan helpen.

Jij wilt overzicht en controle

IK GEEF JE OVERZICHT & EN RUST IN JE HOOFD

Als jouw mentor help ik mensen – zoals jij – met het krijgen van helderheid, de juiste oplossingen en een krachtig behandelplan. Zodat jij weer kan  genieten van je leven

HULP BIJ ANOREXIA? SAMEN OVERWINNEN WE JOUW EETSTOORNIS!

Ik weet door mijn eigen overwinning zeker dat iedereen die de eetstoornis anorexia wil overwinnen dat ook echt kan. Of je nou jong of oud, jongens en meisjes, man of vrouw bent.

In 5 stappen naar veel beter

Ik help je om in 5 stappen zelf de regie over je eigen leven terug krijgen. Je gaat weer genieten. In vijf stappen vanuit de veiligheid die ik je bied naar de vrijheid die ik je gun. Maar die je vooral jezelf moet gunnen.

Maak hier de eetstoornis test om te kijken waar jij staat in het 5-stappenplan, hoe het met jou is gesteld. En bepaal dan of je geholpen wilt worden. Ik sta voor je klaar. Met mijn eigen bagage, maar vooral met oog voor jou. Voor jouw gevoel en voor wensen. We gaan het gevecht aan met maatwerk. Elke stoornis vergt een andere aanpak. Omdat elk mens anders is.

Maatwerk. Mensenwerk.

Ik help je om in 5 stappen zelf de regie over je eigen leven terug krijgen. Het maakt niet uit of je anorexia, boulimia, binge eating disorder of een andere eetstoornis hebt. Het probleem is niet het eten, maar iets dat jou diep van binnen tegenhoudt om je eetprobleem los te laten.
Ergens verstopt, tussen je gevoelens en verlangens, bij diepste geheimen, ligt de oorsprong van jouw eetstoornis. Daar gaan we naar op zoek. Ik ben jouw veilige omgeving, bij mij durf je je te uiten, open en eerlijk te zijn. Veiligheid: dat is stap 1 van mijn aanpak. Als dat veilige gevoel er is, dan zijn we op heel hard op weg richting stap 5. Naar Vrijheid. Zonder anorexia, boulimia of welke eetstoornis dan ook.

Tijdens het 5 stappenplan maak ik gebruik van de volgende behandel technieken, EMDR, Cognitieve gedragstherapie en Hypnose. Wil je daar meer over weten? Klik dan hier!

Ron Meijering - Eetstoornis Coach

Wat is Hypnose?

Misschien heb je wel eens een show op TV gezien, waarin iemand werd gehypnotiseerd. Tijdens die hypnose halen de deelnemers allerhande capriolen uit, wat leidt tot hilarische beelden.

Natuurlijk is de therapeutische inzet van hypnose niet te vergelijken met de hypnose die gebruikt wordt voor entertainment doeleinden. De basis is echter hetzelfde, beide maken ze gebruik van dezelfde technieken. Maar daar waar bij showhypnose het doel is om mensen te vermaken, is het doel van directe hypnotherapie het oplossen van mentale en fysieke problemen door permanente veranderingen aan te brengen in het onderbewustzijn. Gewoonten en gedragingen worden door hypnose permanent op een positieve manier gewijzigd.

Wat is Cognitieve gedragstherapie?

Cognitieve gedragstherapie is een combinatie van gedragstherapie en gesprekstherapie. De therapie gaat ervan uit dat het niet de gebeurtenissen zelf zijn die een mens negatieve gevoelens en een bepaald gedragspatroon bezorgen, maar de ‘gekleurde bril’ waardoor hij de dingen ziet. Wie leert deze negatieve gedachtes anders te interpreteren, krijgt een objectievere kijk op de eigen gevoelens en waarnemingen. Hierdoor kunnen negatieve gevoelens verdwijnen en zal het gedrag veranderen.

Wat is EMDR?

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, ook wel afgekort naar EMDR, is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een ervaring uit het verleden: een ‘trauma’. Een trauma kun je soms onbewust opgelopen zijn, zonder dat er een aantoonbare oorzaak is.
Tijdens het coachingstraject kan het duidelijk worden dat jouw oude patronen en/of gedragingen groei in de weg staan. Met enkele EMDR-behandelingen kun je soms die weg weer vrij maken. Zogenaamde belemmerende overtuigingen en gedachten over jezelf worden opgeruimd zodat je weer kracht en energie hebt om vooruit te kunnen in je leven.

“Iedereen praat over de eetstoornis. Ik wil het graag hebben over jou als mens. Want wat wil je groter maken?”

Vind je het nog eng om een afspraak in te plannen?

Dat snap ik heel goed, maak dan hiernaast de eetstoornis test of stuur me hieronder een berichtje met jou vraag.

Herken de signalen van jouw eetstoornis

Ben je er klaar mee? Met een leven waarin jouw eetstoornis alles bepalend is? Voor jou, maar ook voor iedereen om je heen? Wil je weer bevrijd zijn, blij zijn en gaan genieten van het leven? Maak de ‘online eetstoornis test’ en krijg het inzicht dat je nodig hebt.