3 maanden persoonlijke begeleiding.

Wat ga je ervoor krijgen?

  • Een intake gesprek.
  • Toegang tot de besloten FB groep
  • 12 maal persoonlijke 1 op 1 begeleiding, op locatie  of via Skype
  • Luister oefeningen voor thuis
  • Garantie dat je in de 3 maanden je inzicht, controle en de vrijheid hebt om weer volop te leven.

Wat kost dat dan?

De kosten zijn €500,00 per maand en dat is heel veel geld, maarbik beloof je dat het de beste investering is die in jezelf kan doen! Over 3 maanden heb je inzicht, controle en de vrijheid om weer volop te leven.

Zie jij dat zitten?

Ik kan me voorstellen dat je nog met heel vragen zit die je graag aan mij wilt stellen. Ben je enthousiast geworden? Vul dan onderstaande contact formulier in en we maken een afspraak.

Laden...

3 maanden persoonlijke begeleiding.

Dat klinkt mooi maar wat ga jij  daarvoor krijgen?

In de 3 maanden gaan we samen aan de slag met jou als persoon. Elke week spreken we elkaar live of via een Skype sessie.

Waar gaan we het dan over hebben?

We gaan het dan hebben over jou, als mens. Wat houdt jou bezig waar wordt je blij van en vooral wat maakt het dat je nu dit patroon nodig hebt. Ik ga mijn eigen verhaal van mijn eigen overwinning van mijn eetstoornis met je delen, zodat jij kan zien en ervaren dat de eetstoornis echt te overwinnen is. Ook gaan we aan de slag met   met bewezen behandelmethode’s zoals EMDR, the Voice Dialogue en Hypnose. Want ik weet uit ervaring dat alleen praten vaak niet de oplossing geeft, omdat er mijn hoofd destijds dingen gebeurde die ik zelf niet eens kon verklaren. Laat staan dat ik er over kon en wilde praten.

Wat gaan we samen bereiken?

Wij maar vooral jij gaat iets heel moois bereiken, namelijk jezelf, wie je echt diep van binnen bent. Dat gaan we samen in 3 maanden bereiken.

Wat kost dat dan?

Het kost €500,00 per maand* en dat is heel veel geld, ik beloof je dat het de beste investering is die in jezelf kan doen! Over 3 maanden heb je inzicht, controle en de vrijheid om wer volop te leven.

Maar als je het tocht nog eng vindt of te duur, dan kan je natuurlijk ook een Skype sessie of een eenmalige 1 op 1 sessie met mij boeken.

*komt grotendeels ten goede van de stichting na aftrek van de inkoop en loonkosten.

© Copyright 2017 - Stichting Anorexia Jongens