Single Blog

2 juni jaarlijkse de World Eating Disorders Action Day (WEDAD)

Op 2 juni wordt jaarlijks de World Eating Disorders Action Day (WEDAD) georganiseerd. Op deze dag vinden over de hele wereld activiteiten plaats, voor en door mensen met een eetstoornis, naastbetrokkenen en professionals.

Zo’n 200 organisaties vanuit meer dan 45 landen zullen tijdens WEDAD ‘20 activiteiten organiseren en op social media actief zijn met als doel het vergroten van het inzicht dat eetstoornissen een ernstige ziekte is, die te behandelen is. Tijdens WEDAD verenigen allen zich die te maken hebben met eetstoornissen. Of je nou behandelaar, patiënt of naastbetrokkene bent.

Livestream tijdens WEDAD

Helaas heeft de NAE Socialwalk moeten annuleren. In plaats daarvan organiseren zij tijdens WEDAD, via een livestream, een online-huiskamerbijeenkomst. Tijdens deze livestream zijn sprekers te horen, worden Q&A’s georganiseerd waarin u vragen kunt stellen aan therapeuten, kunnen verhalen, gedichten, muziek gedeeld worden en zullen zelfs enkele workshops gegeven worden. Wij zijn die dag samen voor en met mensen met een eetstoornis, hun naasten, behandelaren en overige geïnteresseerden. Het wordt wederom een WEDAD die in het teken staat van verbinden, openheid, steun en hoop. Ieder vanuit zijn eigenheid zonder onderscheid te maken.

PROGRAMMA – 11.00 tot 18.00 uur

  • Sprekers, workshops, Q&A’s en performers, live te volgen vanuit uw eigen huiskamer
  • Om 17.50 uur volgt een speciale actie; hiermee sluiten wij gezamenlijk de WEDAD ’20-Livestream!

De hoofdactiviteit zal dit jaar niet de wandeling zijn. Maar door bovengenoemd alternatief zal voorafgaand en tijdens de dag toch verbinding, eenheid en ontspanning ontstaan. Op deze dag juist in deze tijd van sociale onthouding, zijn verbinding en het gevoel er niet alleen voor te staan crucial.

Registreren en WEDAD-shirt bestellen

Voorafgaand aan en op 2 juni roepen we alle deelnemers op om paars te dragen en hiervan uitingen via social media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn te delen.

#Showyourpurple

Via onderstaand formulier kunt u paarse WEDAD-shirts bestellen ad. € 9,99 / stuk excl. bezorgkosten*. Om eenheid en verbinding uit te stralen, en als bijdrage aan de organisatie van bovengenoemd evenement, vragen wij jullie, om WEDAD t-shirts aan te schaffen.

Wilt u een t-shirt bestellen voor uzelf en / of uw naasten, registreer en ontvang na 2 juni per post een goodie-bag –  Bestel hier uw WEDAD-shirt

Bent u contactpersoon van een instelling? – Download hier het bestelformulier

*bezorgkosten voor 1 shirt zijn € 4,00. Wilt u meerdere shirts per adres bestellen? Stuur dan een mail

Comments (0)

© Copyright 2017 - Stichting Anorexia Jongens